BAKAN ÖZER, GENÇLERİN TEKNOFEST HEYECANINI PAYLAŞTI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'21'de öğrencilerle bir araya geldi.

28.09.2021 1688

31 Ağustos'ta yarışmalarla başlayan TEKNOFEST'21 devam ediyor.

Türkiye'nin ilk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu yıl dördündü kez İstanbul Atatürk Havalimanı'nda kapılarını misafirlerine açtı.

Millî Eğitim Bakanlığı; öğrenci, öğretmen ve çalışanlardan oluşan 800 kişilik büyük bir ekiple festivalde yerini aldı.

TEKNOFEST çalışmaları Bakanlık adına Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Destek Hizmetleri, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri, Din Öğretimi, Hayat Boyu Öğrenme, Ortaöğretim ve Temel Eğitim Genel Müdürlükleri tarafından yürütülüyor.

Haberin devamı için aşağıdaki linki tıklayınız.

Kaynak: meb.gov.tr