ÇEVRİM İÇİ BİLGİ YARIŞMASI

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünden; İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümü kapsamında öğrencilerimizin bu önemli zafere ilişkin bilgilerini taze tutmalarını, Fatih Sultan Mehmet'in dehası ile ilgili bilgiler edinmelerini, genel kültürlerine katkı sunmaları ve uzaktan eğitim sürecinde verimli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla"29 Mayıs İstanbul'un Fethi Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması" düzenlenmiştir.

27.05.2021 548

29 Mayıs İstanbul'un Fethi Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması" ile ilgili:

Yarışma şartnamesi için tıklayınız.

Yarışmaya başvurmak için tıklayınız.

1)      Yarışma, 20 sorudan oluşacaktır ve her bir soru için yanıtlama süresi 15 saniyedir

2)      Yarışma soruları 29 Mayıs 2021 tarihinde saat 14.30'da ogm.eba.gov.tr adresinde yayınlanacaktır ve öğrenciler telefon, tablet ya da bilgisayarından giriş yaparak soruları cevaplayacaktır.

3)      Yarışma sonuçları 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ogm.meb.gov.tr sitesinde yayınlanacaktır.

Ödüller

Yarışmada;

1. ye Fatih Sultan Mehmet Satranç Takımı / Cengiz AYTMATOV Kitap Seti / USB Bellek

2. ye Fatih Sultan Mehmet Masa Saati / Cengiz AYTMATOV Kitap Seti / USB Bellek