OKULUMUZ TEKNOLOJİ ŞENLĞİNDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı "Gözümüz Yükseklerde Teknolojik Mucitler İçimizde" sloganıyla düzenlediği Teknoloji Şenliği ile öğrencilerimiz geliştirdikleri teknolojik çalışmaları sergileme imkânı buldu.

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül: " Ben teknoloji fuarında teknoloji ürünleriyle katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum,  çok farklı teknolojilerle daha büyüğünü yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

19.10.2021 392

Öğrencilerimizin Proje sunumlarını izleyen ziyaretçiler, bu güzel projelerin kız öğrenciler tarafından geliştirilmesinin Türkiye'de alışılmadık bir durum olduğunu belirtirek öğrencilerimizi tebrik ettilerç

Öğrencilerimizin geliştirdiği sesle ile hareket eden yapay zekaya sahip Zeynep Robot'un  Canlı performansı  yoğun ilgi gördü ve beğenildi.

Akıllı otopark projemiz vatandaşlarımız tarafından çok beğeni aldı ve ve bu projenin ilimizde uygulamaya geçilmesi isteği dile getirildi.

Güneş Enerjisi İle Beslenen Tabletlerle Göçer Çocukların Eğitimine Destek Projesi ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

ZEYNEP ROBOTUN CANLI PERFORMANSI

19-10-202119-10-202119-10-202119-10-2021