Robotik Kodlama Sınıfı'mız  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel  Abidin Beyazgül'ün Katılımıyla  Açıldı

Robotik Kodlama Sınıfı'mız Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün Katılımıyla Açıldı

Öğrencilerimiz Teknolojiyi Tüken değil Üreten bir gençlik olması yolunda önemli olan ''Robotik Kodlama Sınıfı"  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel  Abidin Beyazgül'ün katılımıyla öğrencilerimizin hizmetine açıldı. 

31.03.2022 819

Borsa İstanbul Kız Anadolu Lisesi'nde oluşturulan ''Robotik Kodlama Sınıfı"  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel  Abidin Beyazgül'ün katılımıyla öğrencilerimizin hizmetine açıldı. 

Teknoloji ile yakından ilgilenen öğrencilerimizin fikirlerini hayata geçirebileceği robotik kodlama sınıfının açılışında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve kodlanan;

Çizgi İzleyen Robot

Engelden Kaçan Robot

Ses ile Hareket Eden Yapay Zeka Robotu

Çeşitli alanlarda kullanılabilen Robotik  Tank  gibi çalışmalar  ile  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e  sunum yaptılar. 

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, öğrenciler tarafından hazırlanan robotik çalışmaları yakından inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin hazırladığı proje çalışmalarına hayran kalan Başkan Beyazgül, her zaman öğrencilere destek vereceklerini ifade etti

Borsa İstanbul Kız Anadolu Lisesi olarak  Başkan Zeynel Abidin Beyazgül' e destekleri ve ilgileri dolayısıyla teşekkür ederiz.


31-03-2022

31-03-2022
 
31-03-202231-03-2022
31-03-2022