BORSA İSTANBUL KIZ ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Borsa İstanbul Kız Anadolu Lisesi’nin 2024 yılı mezuniyet töreni, okul kampüsünde düzenlenen görkemli bir etkinlikle gerçekleştirildi. Öğrenciler, öğretmenler, aileler ve davetlilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlanan tören, unutulmaz anlara sahne oldu.

03.06.2024 60

Tören Serap DAĞTEKİN’ in açılış konuşmasıyla başladı. Müdür Serap DAĞTEKİN  yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi ve onları eğitim hayatlarındaki başarılarından dolayı tebrik etti. Konuşmasında ayrıca, Borsa İstanbul Kız Anadolu Lisesi’nin köklü kurum kültürü ve güçlü aidiyet duygusuna vurgu yaptı. Müdür Serap DAĞTEKİN , “Okulumuz, sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda öğrencilere kazandırdığı güçlü aidiyet duygusu ve kurumsal değerleriyle de gurur duyuyor” dedi.

Öğrenci konuşmacılar arasında sınıf birincisi Pınar ÇABUKER de vardı. Pınar ÇABUKER, yaptığı duygusal konuşmada arkadaşlarına ve öğretmenlerine teşekkür ederek, mezuniyetin onlar için yeni bir başlangıç olduğunu belirtti. Pınar ÇABUKER, “Bu okul, sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda bir aile. Burada kazandığımız dostluklar ve değerler, hayatımız boyunca bize rehber olacak” dedi.

Törenin ilerleyen saatlerinde, mezun öğrencilere diplomaları takdim edildi. Diplomaların verilmesinin ardından, mezuniyet keplerinin havaya fırlatılmasıyla tören doruğa ulaştı.

Borsa İstanbul Kız Anadolu Lisesi’nin köklü geçmişi ve güçlü kurum kültürü, mezun öğrencilerin gelecekteki başarılarının temelini oluşturuyor. Tören sonunda, mezun öğrenciler ve aileleri hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdi. Borsa İstanbul Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, geleceğe umutla bakarak yeni bir hayata adım attılar.